DELTAG I KRYDSORDS-KONKURRENCEN MARTS 2017Marts krydsordskonkurrence 2017

MÅNEDENS KRYDSORDSGEVINST:

Forlaget Gyldendal stiller fem eksemplarer af den nye sundhedsguide ”Rigtig god fordøjelse. Enkle råd og opskrifter til stærk mave og mere energi” på højkant til læsere af Magasinet Sundhed. Bogens forfattere Anne W. Ravn  og Mette Borre, der begge er diætister på Aarhus Universitetshospital, gør op med sundhedshysteriet og viser veje til et sjovt og sundt liv. Uden for mange dikkedarer og besvær, men med en glad mave og dermed også et stærkt immunforsvar. Bogen er på 166 sider og sælges normalt for kr 249,95,-.

 

Deltag i konkurrencen, ved at indsætte krydsordskoden nederst på siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>